Grafmonumenten en Urnen

De laatste jaren worden onze sculpturen steeds vaker op een graf geplaatst. Elk mens is uniek en ook onze beelden zijn uniek. Er is altijd maar een exemplaar van onze grafmonumenten en urnen. Wij helpen U graag met het zoeken naar een passend beeld voor het graf van uw dierbare. Ook voor advies over sokkel of gedenkplaat kunt U bij ons terecht. Wij werken samen met gerenommeerde bedrijven uit de omgeving om uw monument tot het gewenste resultaat te maken. U kunt bellen voor een afspraak in onze beeldentuin in Noord Scharwoude. Telefoon 072 5127856  of kom eens vrijblijvend langs in onze galerie in de hekelstraat in Alkmaar om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

 Kijk op onze pagina met Stenen Sculpturen om een indruk te krijgen van onze unieke collectie

Urnen

Ook urnen kunnen op maat worden gemaakt., tegen zeer aantrekkleijke prijzen. Linda is van origine keramiste. Als de persoon voor de urn bestemd is een passie of een hobby had, dan kan dat in de urn verwerkt worden. Op onderstaande foto een urn voor iemand met een passie voor reptielen.

 Urn maken

Ook is het mogelijk om met begeleiding van Linda een eigen urn te maken. Klei, glazuren en oven is aanwezig om samen een fraaie urn te maken.

Om de urn een persoonlijk tintje te geven kan de urn van tekst worden voorzien. Bijvoorbeeld aan de binnenkant van de deksel of op de onderkant van de urn.