Afrikaanse relatiegeschenken

Art of Africa heeft passende relatiegeschenken voor diverse gelegenheden.               

Hieronder enkele voorbeelden:

Wildflower

Symbool voor een volgende stap in het leven. Hiermee wordt bijv. een huwelijk, een nieuwe baan, een jubileum, een geboorte, een afscheid, een ander huis, een nieuw pand of een diploma bedoelt. Een Wildflower is een abstract vormgegeven stenen beeld uit Zimbabwe waarbij meestal, niet altijd, bollen worden gebruikt om de “kern” van de zaak te symboliseren en de lijnen of soms bladeren om de “kern’ heen kunnen de mensen of herinneringen symboliseren die met de volgende stap te maken hebben gehad.

Wildflower zijn altijd uniek en volledig met de hand vervaardigd. Er zijn al Wildflowers vanaf € 50,00. Hieronder enkele voorbeelden.

Meer informatie over deze Wildflower vindt U hier.

Meer Wildflowers vindt U op de pagina Natuurstenen beelden uit Zimbabwe

Circle of Life

De ring kan de omgeving, branche of bedrijf symboliseren. De personen in de ring geven een samenwerking of verbondenheid weer. Ze geven elkaar een hand, wat symbool staat voor dank en/of tevredenheid.

De Circle of Life is verkrijgbaar in 2 maten. 10 cm. en 19 cm.

Plate

Symbool voor nauwe samenwerking, partnerschap of verbondenheid en dank.

De plate is verkrijgbaar in 2 maten. 16 cm. en 20 cm.

Rockring

Wij noemen dit beeld ook wel “goede tijden, slechte tijden”. Niet elke samenwerking loopt altijd even soepel. In bijna alle contacten zijn wel eens lastige momenten of meningsverschillen. De ruwe buitenkant van de rockring staat symbolisch voor de hardheid van het leven. Het gepolijste binnenste gedeelte symboliseert het mooie ,zachte leven. We gaan er samen iets moois van maken. De personen die daarin worden weergegeven (= liefde, vriendschap) , worden door deze buitenkant beschermd tegen kwade invloeden.

De rockring is verkrijgbaar in 15 cm, 20 cm, 25 cm en 30 cm.